Через постійне вимкнення електроенергії можемо не одразу відповісти на дзвінок, але обов`язково Вам перетелефонуємо
Або напишіть нам у месенджери: Telegram Viber

Наши контакты

Графік роботиПрийом замовлень Пн.-Сб.:09:00-21:00

HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)
Гарантія 12 місяців
HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)  — інтернет магазин All-Ok. фото 6
HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)  — інтернет магазин All-Ok. фото 7
HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)  — інтернет магазин All-Ok. фото 8
HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)  — інтернет магазин All-Ok. фото 9
HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)  — інтернет магазин All-Ok. фото 10

HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)

Код товару: 37090
Очікуємо
Тип Смарт-годинник
Смарт-функції + (звонки, сообщения), Прослуховування музики
Форма дисплея Кругла
Фітнес-функції Пульсометр, Крокомір, Відстеження сну, Підрахунок сходинок
Операційна система LiteOS
Об'єм вбудованої пам'яті, ГБ 4
Тип акумулятора Li-Po
Показати все
Написати відгук
Зверніть увагу: HTML не використовується!
    Поганий           Хороший

Смарт-годинники від Huawei з кожним оновленням лінійки отримують новий функціонал, який допоможе зробити їх використання максимально комфортним і простим для власника. Прихильники активного способу життя, спортсмени, гаджетомани та меломани можуть купити Huawei Watch GT 2 Sport, щоб оцінити всі поліпшення оновленого пристрою.

huawei-watch-gt2-sport-1

Зовнішні зміни та орієнтація на комфорт

Великий сенсорний дисплей Huawei Watch GT 2 Sport покритий гартованим склом для максимальної безпеки використання годинника в будь-яких умовах. Свайпи вгору та вниз покликані відкривати доступ до найпотрібніших функцій, а навігація по меню допоможе застосувати всі можливості смарт-годинника. 2 фізичні клавіші спрощують роботу пристрою в повсякденному житті, перша з яких забезпечує доступ до меню пристрою, а друга запускає встановлені спортивні програми.

huawei-watch-gt2-sport-9

Силіконовий ремінець надійно фіксує гаджет на руці, не викликаючи при цьому дискомфорту. За бажанням його можна змінити на будь-який вподобаний та аналогічний за розміром.

huawei-watch-gt2-sport-2

Технологія Amoled в основі екрану робить використання аксесуара комфортним в будь-яких умовах освітлення. Завдяки опції автоматичного регулювання яскравості, інформація на дисплеї буде доступна в будь-яку погоду. Крім цього, за рахунок високої щільності пікселів і чіткості екрану вотчфейси виглядатимуть стильно та оригінально.

huawei-watch-gt2-sport-3

Смарт-функції розумного годинника Huawei Watch GT 2 Sport

Серед можливостей кастомізації виділяється підтримка сторонніх циферблатів, які не тільки прикрасять екран, але й зроблять його максимально інформативним. Встановлення додатків в межах операційної системи LiteOS не підтримується, що повністю компенсується багатозадачністю пристрою. Висока швидкість роботи інтерфейсу обумовлена ​​наявністю власного процесора Kirin A1.

huawei-watch-gt2-sport-4

Доступна внутрішня пам'ять годинника становить 2,3 ГБ з 4 ГБ, цей простір можна використовувати для завантаження музичних композицій. У моделі підтримується можливість підключення бездротової гарнітури, щоб розважити себе музикою або підкастами під час тренування навіть без смартфона.

В рамках програми Huawei Health, яка синхронізує годинник зі смартфоном, можна побачити безліч сервісів аналітики фізичної активності, налаштувати повідомлення з додатків і створювати барвисті зображення результатів тренувань для постингу в соціальних мережах. Годинник сумісний з більшістю сучасних смартфонів на базі операційних систем iOS або Android.

Переваги вбудованого динаміка і мікрофона

Оснащення годинника потішить найдосвідченіших спортсменів – тут і модуль GPS, і високоточний датчик моніторингу ЧСС, і акселерометр, і навіть вбудований мікрофон з динаміком. Останні істотно розширюють можливості пристрою: власник зможе використовувати годинник в якості гарнітури, приймаючи дзвінки та здійснюючи виклики в межах збереженого списку контактів.

huawei-watch-gt2-sport-5

Динамік також застосовується для роботи будильника, який крім вібрації використовує в якості мелодії звуки природи, з самого ранку налаштовуючи на позитив.

Спортивні можливості Huawei Watch GT 2 Sport

Годинник дозволяє стежити за станом організму свого власника: визначати тип фізичної активності, моніторити пульс, підраховувати кроки та аналізувати якість сну. Вбудований додаток будильника направлений на комфортне пробудження, а для контролю емоційного стану передбачено відстеження рівня стресу. Під час перевищення допустимого значення годинник запропонує позайматися дихальною гімнастикою для відновлення балансу.

huawei-watch-gt2-sport-10

Попередньо встановлені режими тренувань орієнтовані на спортсменів будь-якого рівня підготовки та різноманітних видів спорту. Після закінчення занять годинник покаже базову статистику, важливу для обраного типу вправ, наприклад, для бігу це пройдена відстань, швидкість, пульс та інше.

huawei-watch-gt2-sport-6

Вологозахист корпусу дозволяє використовувати пристрій під час занять водними видами спорту. Годинник витримує занурення в воду на глибину до 50 метрів, тому в процесі тренування в басейні або у відкритому водоймищі Huawei Watch GT 2 Sport забезпечать моніторинг даних сеансу плавання.

huawei-watch-gt2-sport-7

Автономність і зарядка акумулятора смарт-годинника

Виробник заявляє про можливість автономної роботи Huawei Watch GT 2 Sport протягом 14 днів, однак, для такого тривалого використання доведеться відмовитися від низки функцій. Акумулятор місткістю в 450 мАг дозволяє не менш ніж тиждень носити годинник без підзарядки в режимі помірного звернення до гаджета при правильному налаштуванні пристрою.

Для зарядки в комплекті передбачена магнітна платформа і кабель Type-C. Щоб наповнити гаджет енергією, знадобиться до двох годин в залежності від потужності джерела живлення.

huawei-watch-gt2-sport-8

Доставка


 
Доставка по Україні:

1) Новою поштою
Здійснюється ПО ПОВНІЙ або ЧАСТКОВІЙ ПЕРЕДОПЛАТІ тут
Оформлюючи доставку післяплатою покупець сплачує додаткову комісію Нової пошти: 20грн + 2% + 0.5% оцінної вартості суми купівлі. 
Вартість доставки по тарифам перевізника. 

2) Укрпоштою
Здійснюється по повній передоплаті.
Відправка 2-3 рабочих дні.
Вартість доставки по тарифам перевізника.

Доставка по Києву:

Кур'єром за домовленністю з менеджером. 

 

Оплата

 

1) Часткову передоплату за замовлення можливо зробити тут

2) При переказі онлайн з картки на картку до суми замовлення додається +0.5% комісії.

3) Оплата онлайн системою Liqpay здійснюється з комісією 5%.
Перед оплатою обов'язково УТОЧНІТЬ НАЯВНІСТЬ у менеджера.

4) Миттєва розстрочка від ПриватБанк.

5) Можна оплатити використовуючи QR-код: відкрити банківський додаток на смартфоні/планшеті, обрати оплату за QR-кодом, відсканувати QR-код, ввести необхідну суму для зняття, відправити платіж.

 


Якщо товар відсутній, а оплата була проведена без уточнення наявності, грошові кошти будуть повернуті без урахування комісії банку.     

Ви дивились
Код:37090
Гарантія 12 місяців
HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)

HUAWEI Watch GT 2 Sport 46mm (55024474)

Смарт-годинники від Huawei з кожним оновленням лінійки отримують новий функціонал, який допоможе зро..

Очікуємо
Вгору