Через постійне вимкнення електроенергії можемо не одразу відповісти на дзвінок, але обов`язково Вам перетелефонуємо
Або напишіть нам у месенджери: Telegram Viber

Наши контакты

Графік роботиПрийом замовлень Пн.-Сб.:09:00-21:00

Навушники TWS ( "повністю бездротові") HUAWEI FreeBuds 3 Red (55032452)
Гарантія 12 місяців
Навушники TWS ( "повністю бездротові") HUAWEI FreeBuds 3 Red (55032452) — інтернет магазин All-Ok. фото 5
Навушники TWS ( "повністю бездротові") HUAWEI FreeBuds 3 Red (55032452) — інтернет магазин All-Ok. фото 6
Навушники TWS ( "повністю бездротові") HUAWEI FreeBuds 3 Red (55032452) — інтернет магазин All-Ok. фото 7
Навушники TWS ( "повністю бездротові") HUAWEI FreeBuds 3 Red (55032452) — інтернет магазин All-Ok. фото 8

Навушники TWS ( "повністю бездротові") HUAWEI FreeBuds 3 Red (55032452)

Код товару: 30026
Очікуємо
Тип навушників Вакуумні
Тип підключення Бездротове
Мінімальна відтворювана частота, Гц 20
Максимальна відтворена частота, Гц 20000
Опір, Ом 32
Наявність мікрофона Є
Чутливість, дБ 120
Показати все
Написати відгук
Зверніть увагу: HTML не використовується!
    Поганий           Хороший

Бездротові навушники від Huawei вирізняються своєю технологічністю, стильним дизайном і високою якістю звуку. Абсолютна відсутність дротів, простота підключення/керування і чистий об'ємний звук дозволяють купити Huawei FreeBuds 3 любителям музики та професіоналам у сфері аудіо.

huawei-freebuds-3-1

Зовнішній вигляд Huawei FreeBuds 3

Зарядний кейс візуально відрізняється від більшості TWS навушників завдяки своїй округлій формі. Невеликі габарити та ергономічність футляра дозволяють комфортно транспортувати його навіть в найменших кишенях чи відділеннях сумки. Навушники в зарядних отворах фіксуються за допомогою системи магнітів, а індикатор під кришкою вказує на ступінь зарядженості гарнітури.

huawei-freebuds-3-2

Безпосередньо навушники отримали форму вкладишів, які оптимальні для тих, хто відчуває дискомфорт у вухах від вакуумних моделей. Ергономічна посадка дає можливість бігати чи займатися спортом, не боячись загубити один з елементів. Гарнітура впевнено сидить у вусі та не намагається з нього випасти навіть під час активних рухів.

Унікальне розташування мікрофона дозволяє закрити його від потоків вітру, роблячи телефонну розмову комфортною для співрозмовника. Висока якість передачі голосу через вбудований мікрофон дає можливість використовувати Huawei FreeBuds 3 в якості Bluetooth гарнітури.

Повний комплект важить всього 48 грамів, а маса кожного навушника становить 4,5 грама, тому ані в використанні, ані під час транспортування дискомфорту у власника цієї моделі точно не виникне.

huawei-freebuds-3-3

Підключення до смартфона і керування навушниками

Навушники підключаються до пристроїв на операційній системі Android або iOS, однак, власники смартфонів Huawei отримують розширений функціонал в керуванні, налаштуванні та контролі стану аксесуара. Для користувачів Android пристроїв інших брендів передбачений додаток із гнучким налаштуванням навушників, а прихильники гаджетів на iOS зможуть використовувати гарнітуру з коробки без можливості вносити коригування в її роботу.

huawei-freebuds-3-4

Сенсорна панель на ніжках навушників дозволяє керувати плеєром, не звертаючись до смартфона. Подвійний дотик до правого навушника активує відтворення і ставить його на паузу, а ліва ніжка відповідає за ввімкнення і відключення шумозаглушення за подвійним натисненням. У фірмовому додатку можна задати різні функції, наприклад, виклик голосового асистента, перемотування треків та інше.

huawei-freebuds-3-5

Сучасні можливості навушників Huawei FreeBuds 3

Навушники працюють на базі фірмового процесора Kirin A1, який забезпечує стабільне та ефективне з'єднання зі смартфоном і мінімальне енергоспоживання, а також відповідає за можливості активного шумозаглушення. Завдяки актуальним технологіям, залученим при створенні процесора, затримка звуку під час відтворення відеоролика або звукового супроводу гри практично непомітна для користувача.

Підтримка Bluetooth з'єднання версії 5.1 сприяє зниженню енергоспоживання при прослуховуванні музики та великому радіусу дії, який дозволить зберегти підключення навіть на відстані більш ніж 10 метрів.

huawei-freebuds-3-6

Функція активного шумозаглушення орієнтована на приглушення навколишніх звуків для повного занурення в музику. З метою досягнення безпеки невеликий відсоток шуму залишається чутним, він допомагає власникові гарнітури орієнтуватися в просторі та сприймати навколишнє оточення фоновим звуковим потоком. З функцією шумозаглушення навколишній звук можна приглушити приблизно на 15 дБ, тобто, домогтися повної тиші не вдасться, проте сконцентруватися на відтворюваних файлах буде комфортніше.

14-мм драйвер забезпечує коректну трансляцію високих, середніх і низьких частот, що актуально для шанувальників всіх музичних напрямків. Об'ємний і глибокий звук в навушниках допомагає цій моделі успішно конкурувати з дорожчими рішеннями у світі персонального аудіо.

huawei-freebuds-3-7

Автономність, безперервна робота і зарядка

Місткість батареї кожного навушника становить 30 мАг, які гарантують до 4 годин постійної роботи аксесуара. На максимальній гучності з активним шумозаглушенням автономність знизиться до трьох годин, проте, принесе більше емоцій від улюблених треків. Батарея кейса отримала місткість в 410 мАг, це дозволяє 4 рази підключити навушники для зарядки. Таким чином, автономність аксесуара досягає комфортних двадцяти годин.

Для повної зарядки навушників у кейсі знадобиться не більш ніж година, а швидкість поповнення енергії футляра залежатиме від джерела живлення.

У користувача є можливість віддати перевагу провідному способу передачі енергії, скориставшись роз'ємом Type-C з підтримкою швидкої зарядки в футлярі, або обрати бездротовий варіант, який також реалізований в кейсі.

huawei-freebuds-3-8

Доставка


 
Доставка по Україні:

1) Новою поштою
Здійснюється ПО ПОВНІЙ або ЧАСТКОВІЙ ПЕРЕДОПЛАТІ тут
Оформлюючи доставку післяплатою покупець сплачує додаткову комісію Нової пошти: 20грн + 2% + 0.5% оцінної вартості суми купівлі. 
Вартість доставки по тарифам перевізника. 

2) Укрпоштою
Здійснюється по повній передоплаті.
Відправка 2-3 рабочих дні.
Вартість доставки по тарифам перевізника.

Доставка по Києву:

Кур'єром за домовленністю з менеджером. 

 

Оплата

 

1) Часткову передоплату за замовлення можливо зробити тут

2) При переказі онлайн з картки на картку до суми замовлення додається +0.5% комісії.

3) Оплата онлайн системою Liqpay здійснюється з комісією 5%.
Перед оплатою обов'язково УТОЧНІТЬ НАЯВНІСТЬ у менеджера.

4) Миттєва розстрочка від ПриватБанк.

5) Можна оплатити використовуючи QR-код: відкрити банківський додаток на смартфоні/планшеті, обрати оплату за QR-кодом, відсканувати QR-код, ввести необхідну суму для зняття, відправити платіж.

 


Якщо товар відсутній, а оплата була проведена без уточнення наявності, грошові кошти будуть повернуті без урахування комісії банку.     

Ви дивились
Код:30026
Гарантія 12 місяців
Навушники TWS ( "повністю бездротові") HUAWEI FreeBuds 3 Red (55032452)

Навушники TWS ( "повністю бездротові") HUAWEI FreeBuds 3 Red (55032452)

Бездротові навушники від Huawei вирізняються своєю технологічністю, стильним дизайном і високою якіс..

Очікуємо
Вгору